Tässä lupaamani kuivatut kukat. Vaikka miten päin kääntelin noita kolmea oksaa, niin kyllä oli vaikea saada niistä kunnon kuvaa. Kuivatin nämä ylösalaisin, vapaasti roikkuen. Nuo kaksi tummempaa ensin ja seuraavana päivänä lisäsin joukkoon tämän etumaisen. Jostain syystä sen kuivuminen onnistui näistä parhaiten. Kukat ovat kahdesta eri kasvista ja ne olivat alun perinkin vähän eri väriä ja yllättävän hyvin tuo väriero säilyi. Kuten väri yleensä.

989934.jpg

Mutta mitä tapahtuikaan! Jo seuraavana päivänä kukat olivat tällaisia:

989946.jpg

Olin siis asialla todella viime hetkellä. Koko elämänkaari näkyvillä... Sen takia tuolla kukkien lomassa pilkottaakin ruskeaa, jota en tuoreista oksista edes huomannut. Hyvä kuitenkin näin, kunhan keksin miten vielä asettelen nämä.Tässä on pohjaa kukka-asetelmalle, joka ilahduttaa vielä pitkään.

Odotan, että taas ensi keväänä hortensiat nousevat intoa puhkuen mullasta ja kasvattavat uudet oksat, uudet lehdet ja uudet kukkaset.

Nyt aurinko paistaa kauniisti. Viimeiset vaahteran- ja villiviinin lehdet lepattavat mukavasti tuulessa. Otinkin muutaman kuvan varastoon pimeiden päivien varalle.