Eilistä tekstiäni muistaen tarkastin pihaa aamulla: ei näkynyt hiirenjälkiä lumessa, vaikka maa yllättäen olikin valkoinen. No, eipä se varmaan kauan valkoisena pysy, vaikka nyt onkin muutamana aamuna autonlasit olleet umpijäässä. Ihmeellisesti pienikin lumikerros valaisee ja vaikuttaa mielialaankin. Silti tämä joulunajan päättyminen ja tavalliseen arkeen palaaminen tuntuu haikealta.

332838.jpg

Onneksi sentään aina voi  sytyttää kynttilän. Tämä kuva on otettu ilman salamaa, kuten nuo edellistenkin päivien kuvat. Uuden joululahjakameran opettelu on ollut mieluisaa puuhaa eli tässä ilmoittautuu taas yksi digikuvaukseen hurahtanut. Kuvat ovat yllättävän skarppeja, nimittäin silloin kun ei esimerkiksi oma käsi tärise. Paljon on oppimista, esimerkiksi kuvien siirto on ollut käynyt totisesti kantapään kautta.

Päätin eilen perustaa uuden laatikon, johon alan kerätä erilaisia kokemusperäisiä tai muuten vaan opittuja niksejä eri aiheista, ei kuitenkaan sukkahousuniksejä. Nimeä en vielä ole keksinyt lootalleni, joten otan ehdotuksia vastaan!