Ihan ensimmäiseksi lausun lämpimät kiitokset Titalle postista. Laudat tulivat juuri sopivaan aikaan, vähän ennen kuin saan uuden nukkatalon. Kannattaa muuten käydä ihailemassa hänen sivuillaan mm. tosi taidokkaita nukketalo-esineitä.

Minun nukkekotini on jäänyt sukankutimien alle, mutta harrastus jatkuu taas aikanaan uudella innolla. Taloon, siis tähän isompaan, onkin jo kerääntynyt iso kasa erilaista "ryönää", josta aikanaan saattaa syntyä kalusteita, pönttöuuneja ynnä muuta sellaista. Sitä katselee kaikenlaista purnukkaa ja tilpehööriä nykyisin ihan eri mittakaavassa kuin aikaisemmin.

Kävin juuri päivittämässä Sukkasadon perunalaariin illalla valmistuneet vauvansukat, siis nämä hauskat Junasukan nimellä kulkevat, joilla kaiken lisäksi on erittäin liikuttava tarina. Sen voi itse kukin lukea Sukkasadon ohjeaitasta sivun oikesta laidasta..

Aloitin jo ennen näitä vauvansukkia toisenkin kutimen: pitäisi saada aikaan mustikansiniset tassut lapsenlapselle. Tämä Nallen mustikka on minun makuuni liian synkkää lankaa ja vaatii hyvän työvalaistuksenkin ainakin minun silmilleni.. Toivottavasti poika tykkää sinisenkirjavista sukista tai ainakin suostuu käyttämään niitä. Jos ei poika, niin sitten pojan äiti.

Päivä on tosiaan ihana, aurinkoinen mutta ehkä vähän viileä. Eli siis olisi oikein sopiva vaikka ikkunoiden pesuun, jos joku viitsisi ryhtyä urakkaan. Mieskin arveli tarvitsevansa farkkuja pehmeämmät kotihousut, joten lähdemme ehkä pikapuoliin ostoksille. Itsekin tarvitsisin uuden ulkoilutakin, joten kyllä kauppareissu aina siivouksen voittaa.