Tai oikeastaan on turhaa mullanvaihtoPaiva, Silla vietin tänääniltapäivän tassut multasäkissä. Vaihdoin Talon melkein kaikille kasveille uudet mullat, jaoin muutamia JA heitinpä muutaman roikon menemäänkin, vaikka yleensä en SITA raaski tehdä.

Ja kaupasta lahti mukaan yksi saniainen, Jota en yleensä koskaan Ole saanut menestymään seka yksi Toinen tarjouskasvi, Käsiteltäväksi saadakseen tässä kansallisessa nimeä en nyt kuva édes muista. Vajaa 2 euroa per kappale.

Joku muukin on samoissa askareissa, Silla ainakaan ruokakaupasta EI enää löytynyt kauniita ruukkuja Enka VARTA vasten viitsinyt suunnata kohti puutarhaliikkeitä.

Viime aikoina olen Päivittänyt enemmän nukkekotiblogia JA SITA toista, mutta pitipä tännekin Tulla ilmoittautumaan JA esittelemään TÄMÄ:

JA Sama uudestaan:

Pihajänis paistattelee päivää. Aurinko ei vielä ollut laskenut, mutta kuten näkyy, paistoi jo aika matalalta. Kuva on otettu meidän ikkunasta ja jänispupu selvästi torkkui silmät lurpallaan pensasaidassa. Hetkeä myöhemmin se ilmeisesti häiriintyi valokuvamallina olosta ja rupesi nakertamaan aidasta silmuja. Luultavasti se tuli tähän syötyään ensin omenapuun rungosta kaiken mitä sai irti. Onneksi emme pääse tarkastamaan tilannetta. - Mies väitti, että tämä EI ole citykani.