Hetken päästä istahdan terassilla nauttimassa ihanasta ilta-auringosta viileän valkoviinin kera. Sen jälkeen meillä on vuorossa sauna ja iltapalaksi runsaasti mm. aurajuustolla ja tomaatilla höystettyä pitsaa. Kaikesta tästä voi fiksu ystävä päätellä, että suursiivousurakka on aika hyvässä mallissa. Kaikki alakerran ikkunat on nyt pesty, samoin verhot. 

Innostuin aamulla ompelemaan pesuhuoneen ikkunaan uuden verhon raikkaan siniruutuisesta kankaasta, joka on pitkään odottanut käyttöä.  Ihan hyvä matala kappa tulikin palasta, jonka olen ostanut joskus markka-aikaan. Kun ikkunoita on "riittävästi", niin valitettavasti ei voi ajatellakaan, että olisi erikseen kesä- ja talviverhot, jouluverhoista puhumattakaan. Tai ainahan haaveilla voi, toteutus on sitten toinen asia.

Verhoja on vielä ripustamatta, mutta kaikki on jo silitetty valmiiksi. Ripustetaan tänään ja jos ei tänään, niin sitten huomenna. Huomiselle ei kuitenkaan varata raskaita hommia, sillä silloin mennään hyvien ystävien hääjuhlaan.

481447.jpg

Tämä kukkakimppu on kiitos itselleni, kiitos ahkeralle pesijättärelle ja kiitos isännälle, joka juuri hihkaisi, että nyt aurinko paistaa juuri sopivasti puiden lomasta meidän terassille.