Pakkohan minunkin oli tehdä väritesti, kun muutkin. Tulos näkyy tässä ja totta tosiaan, jotain totuuden siemeniä tämä testi kyllä löytää, ainakin sen tavaroiden hukkaamisen voi mieheni todistaa. Varmaan vastasin joihinkin kysymyksiin niin kuin haluaisin olla, en siten kuin olen, sillä tämän mukaan olen optimisti. Kaikkea vielä, mutta ehkä olenkin optimistinen pessimisti tai jotain sellaista. Kaikkea sitä ihminen rupeaakin tekemään lauantaiehtoon piristykseksi. Mutta niin paljon rehellinenkin olen, vaikkei sitä kai kysyttykään, että kun leikkiin ryhdyin, niin leikin myös julkaisen! Hauskaa viikonvaihdetta!

Osoite testiin siis on  http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/vari.shtml. Jos nyt muita yhtä höpsöjä kiinnostaa.

 

Aurasi pääväri:

Okra

Kellertävä okra on auran utelias harvinaisuus. Hän on väreistä kaikkein lapsenmielisin, avoin ja ulospäin suuntautunut. Hänen optimisminsa on rajatonta, mutta vaikka hänen energiansa näyttää myös sellaiselta, hön hajottaa itsensä helposti liian moneen suuntaan. Okra on kyllä älykäs ja pystyy näkemään asioiden kaikki puolet, mutta kykenee itse harvboin etenemään tavalla, joka olisi järkevin.

Okra ei oikein osaa edetä askel kerrallaan. Hän näkee kokonaisuuden -ja haluaa ottaa sen kerralla vastaan. Työympäristössä okra voi olla hyvinkin haasteellinen, koska hänen etenemisjärjestyksensä asioissa saattaa vaikuttaa aivan järjettömältä. Kyseessä on kuitenkin vain okramainen tapa suhtautua kaikkiin vaiheisiin samanarvoisina kokonaisuuden osina, ei toistensa loogisena jatkumona.

Okra kadottaa aina tavaransa jonnekin ja viettää suuren osan ajastaan etsimällä niitä. Ulkopuoliselle hänen elämänsä saattaa näyttää jatkuvalta kaaokselta, ja suuremman järjestyksen ystävät saattavat menettää hermonsa yrittäessään - turhaan - saada levottoman okran pysähtymään.

------