Kuten kuvasta näkyy, on vuoden pimein  päivä. Itse asiassa kuva on otettu pari iltaa sitten ja vähän myöhemmin illalla, mutta pimeää on nytkin. Onneksi on nämä kynttilät.

2162943.jpg

Otimme tänä vuonna käyttöön led-kynttilät, jotka ovatkin verraton keksintö. Niitä uskaltaa polttaa kaikessa rauhassa ikkunalaudoillakin. Vanha puutalo palaisi kuin soihtu, jos kynttilän kanssa sattuisi vahinko. Siksi emme pidä elävää tulta edes terassilla, ellemme ole itse paikalla. Ja kuka nyt talvella istuisi ulkona tulta vahtimassa. Uskoisiko, että tämä on keinovaloa?

2162961.jpg

Mies korjasi vanhan, vuosikymmeniä mukanani kulkeneen punaisen kynttelikön. Nuo lamput ovat vähän omituiset, mutta kaupassa ei sattunut sillä kertaa muita olemaan.

2162960.jpg

Lisäsin muuten yhden juhlakuvan edelliseen postaukseen, ellet sattunut huomaamaan. Suurin osa kuvistani  tärähti tai oli muuten huonoja, osittain siksi että en voinut tai siis halunnut etenkään konsertin aikana käyttää salamaa ja kirkkaat valot sotkivat selvästi kameran toimintaa. Mutta ei se mitään, en olisi henkilökuvia muutenkaan arvannut laittaa tänne.