Minä sain eilen Hiirosen emännältä "Muutsin"! Ajatella, joku haluaa kehua blogiani! Se on selvä, että ainahan on mukavampaa saada kiitoksia kuin haukkuja, mutta silti olen hyvin otettu. Sinunkin blogiasi on kiva lukea, Minz ja olet Superi itsekin! Prenikkaan liittyy komea tekstikin:

896198.jpg

The 'Power of Schmooze Award' is The Award for bloggers who "effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don't limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sence of closeness and friendship".

Löysin tekstiin mainion suomennoksen Iineksen blogista. Suomennoksen on kuulemma tehnyt Ally. Aina vaan paranee:

Nää palkitut eivät oo vaan niitten suosittujen pissisten kaa, vaan ottavat myös uuet lokit leikkiin mukkaan.  Ne herättellee myöski järkevää keskustelua, vaikka kuka pistäis vastaan ja siltiki he saavat aikaan lähheisyyen ja ystävyyen tunnun.

Nyt tuli tenkkapoo. Kun kaikki blogikaverini ovat ansainneet prenikan, en taidakaan nostaa ketään ylitse muiden. Olette tosiaan supereita! Sen sijaan jaan kukkakimpun kaikille, jotka haluavat napata tämän itselleen:

898467.jpg

Aika kuluu huomattavan mukavasti tässä tietokonetta näpräillessä. Työlistalla olisi kurpitsahillon keittämista, pyykin levitystä ja muutaman vanhan vaatekappaleen värjäämistä. Onneksi mies täyttää omaa työlistaansa ahkerasti. Kuuluu olevan nurmikkoa leikkaamassa.

Mietin aamulla sitä, miten äkkiä ja helposti ihminen taantuu pieniin ympyröihin, ellei pidä varaansa. Huomaan sen itsestäni. Sen jälkeen kun jäin työttömäksi, kärsin hyvin pitkään uupumuksesta. Olin tehnyt vuosikausia töitä täysillä. En edes kaivannut työyhteisöä, etenkin kun varsinkin viimeiset vuodet työskentelin hyvin intensiivisesti ja toisaalta myös hyvin yksin. Senkin takia sellaiset kuin työyhteisön tai esimiesten tuki ovat minulle aika ristiriitaisia käsitteitä. Tilanne on tietysti esimerkiksi pätkätyöläisillä vieläkin pahempi, oli ikää vähän tai paljon. Eikä tilanne varmaan ole ainakaan parantunut viime vuosien aikana.

Mutta jospa nyt lähtisin silppuamaan kesäkurpitsaa ja ripustamaan pöksyjä narulle. Onni tulee pienistä asioista.