Vaihteeksi heittäydynkin nyt ruokablogistiksi, kun osuin eilen tekemään aika maittavat jutut näille kahdelle päivälle. Ruoat ovat hyviä, mutta valitettavasti en ole parhaimmillani ruokakuvaajana. Sorry! Nolostunut

Kaupassa oli possun sisäfilee tarjouksessa: alle 6 euroa kilo ja vaikka se oli marinoitua, niin sitähän ostettiin kaksi kappaletta. Pesin ja rapsutin marinadin pois, samoin siistin kalvot ja pistin molemmat rinnakkain vuokaan makaamaan. Takana olevaan vetämissäni viilloissa on valkosipulilla maustettua tuorejuustoa. Edessä olevan päällä on tapenadikastikkeen tapaista tahnaa.

Tahnaan käytin vajaas purkillisen vihreitä, paprikatäytteisiä oliiveja, 3-4 valkosipulin kynttä, lorauken rypsiöljyä ja lirauksen tomaattiketsuppia sekä vähän thai chili -kastiketta. Sauvasekoittimella hienoksi ja sitten vaan lihan päälle ja uuniin. Paistoaika oli ehkä kolme varttia noin 175 asteessa. Tätä syötiin eilen ja se oli hyvää!

Ja sitten perunalaatikko. Se paistui samassa uunissa, mutta noin vartin kauemmin eli aloitin tämän teosta:

Tarvikkeet: 1,5 kiloa perunaviipaleita, 3 isoa sipulia viipaleina, 2 prk tomaatilla ja vuohenjuustolla maustettua kermaa, suolaa. Sipuliviipaleet ovat kerroksena perunoiden välissä.

Toinen filee odottelee iltaa. Luultavasti meillä syödään näitä myös huomenna, sillä lihaa jäi eilisestäkin hyvän kokoinen annos. - Olisimme mieluummin ostaneet maustamatonta sikaa, mutta kas, sen hinta oli noin 12 euroa kilolta eli tuplat. Ei tarvinnut pitkään miettiä, kumpaa ostetaan.