Nimittäin tähän katalaan oloon? Tälle päivälle en voinut tilata lääkäriä, kun oli muita menoja. Huomiselle en ole tilannut lääkäriä, kun ajattelen että jospa tämä tästä. Joskus kyllä tulee mieleen, että mitähän tässä oikein sairastetaan, kun ei taudista pääse millään eroon. Se on kummallisen tarkoitushakuista. Tulee ja menee miten milloinkin sattuu muistamaan, mutta aina sellaiseen aikaan päivästä, jolloin ei ainakaan saa tilattua aikaa tohtorisedälle. Voisin tehdä reklamaation vaivasta, mutta kenelle?

Yritin kuvata kuivumassa olleet hortensian oksat, mutta kuvasta tuli huono. Väri kylläkin on pysynyt kohtuullisen hyvin, mutta muuten kukat ovat kuivuneet rumasti. Taidan ottaa vielä uuden kuvan, jospa se onnistuisi, eli tämä on ennakkomainos tulevasta kuvasta. Kuvailin ulkonakin vähän maisemia, kun koiran kanssa käveltiin, mutta tämä päivä on niin harmaa, ettei kuvista tullut oikein mitään. Siis juuri kuin oma olo! Tällaiselta kurkkukin tuntuu:

988077.jpg

Kurkku ei ole varsinaisesti kipeä, mutta saan aina välillä kamalan yskänkohtauksen. Kaupasta ostinkin sen varalle monta askillista sokerittomia kurkkupastilleja eli pastillereitä, kuten ennen vanhaan sanottiin. Ja ison pussin lohdutusnamiksi tarkoitettuja englantilaisia lakukarkkeja. Söinkin jo melkein koko pussillisen.

Isäntä ajeli lehtiä kompostikehikkoon ihan koko iltapäivän, mutta ainakin yksi kierros on vielä tehtävä. Ei tarvitse kuin selkänsä kääntää, niin jo on vasta ajeltu nurmikko uudestaan kirjavana lehdistä.

Päivä on ollut kaikkineen oikein hyvä, toisin sanoen oikeasti ei ole aihetta valituksiin. Muistin jopa onnitella tuttua Sirkkaa nimipäivän johdosta.