Tuntuu hyvältä, kun sain myönteistä palautetta ideastani. Tarkoitukseni ei ole kehua retostella omilla ansioillani hyväntekeväisyyden alalla. Ei, tavoitteena on muistuttaa ennen kaikkea itseäni siitä, että edes jotain pientä hyvää sopii tehdä, kun on itsekin saanut paljon hyvää tässä elämässä. Euro tai pari menee helposti kaikenlaiseen hömppään, joten yhtä hyvin sillä voi tehdä hyvääkin. Rehellisesti sanottuna se ei itselle kuitenkaan merkitse käytännössä mitään, mutta antaa hyvän mielen.

Blogilaskurini siis toivottavasti raksuttaa hyvää vauhtia. Pianhan se onkin jo ensimmäisessä etapissaan eli 20 000 kävijässä, jolloin tulee asiaa yhteisvastuukeräyksen sivuille. - Yritin tänään tehdä nättiä nappia tuohon laskurin alle, mutta toistaiseksi tulokset ovat olleet kovin vaatimattoman näköisiä. Harjoittelu jatkuu. Kaikki kuvankäsittelyohjelmani ovat yksinkertaisia ilmaisversioita tai koneen peruspakettiin kuuluvia, mutta hitsi vie, kun en edes niitä osaa kunnolla käyttää.

Menossa on mukava päivä. Illalla lämmitän saunan, kun sauna-allerginen mies on omilla teillään eli harkoissa. Päivän ohjelmistoon kuuluu ainakin - siis tietokonetemppujen harjoittelun lisäksi - kakun värkkääminen. Toinen Tytär oli eilen ilmoittautunut. Hän aikoo tulla pitkästä aikaa käymään ja esittelemään pikkuisen koiranpentunsa. Koira on nyt rokotettu, joten sen kanssa pääsee vihdoinkin reissuun. Antaas kattoo, miten koiruudet pärjäävät keskenään. Alkaako pikku-terrieri räksyttää vaiko vanha noutaja äkäisenä ärähdellä? Yleensä kai aikuiset koirat suvaitsevat näitä pentuja aika hyvin, elleivät penskat ihan silmille hypi. Meidän koira on aika arka eikä ehkä senkään takia hyväksy läheskään kaikkia lajitovereitaan.

Ihastuin niin paljon mango-valkosuklaakakkuun, että tekaisen sellaisen uudestaan viikonlopun jälkiruoaksi. Digestive-keksit unohtuivat kauppalistalta eilen ja liivatelehdet jäivät vahingossa kauppakärryyn, joten ne ovat nyt listalla ensimmäisinä. Kun lapsi käy harvoin ja jää varmaan myös syömään, niin on kiva tehdä vähän "parempaa" ruokaakin. Ehkei kuitenkaan erikoisuuksia tällä kertaa, vaan vaikka paistettua kasleria, joka riittää kahdeksi päiväksi.

Mukavaa viikonloppua!