Sain tämän prenikan jo monta päivää sitten, mutta en ole tehnyt asian eteen mitään. Kiitän blogikaveriani Timanttia, jonka toinen blogi on tämä ja toinen salasanan takana. Kiitos Sinulle!

1238865222_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Now I have a great pleasure to give this award to eight finnish blogs, which I often visit ; )

"This blog invests and believes in the PROXIMITY-nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes or self-aggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers!”

"Nyt minulla on suuri ilo antaa tämä palkinto kahdeksalle suomalaiselle blogille, joissa usein vierailen.Nämä blogit investoivat ja uskovat LÄHEISYYS-läheisyyteen avaruudessa, ajassa ja suhteissa. Nämä blogit ovat erittäin ihastuttavia. Lajeissa, jonka bloggaajat pyrkivät löytämään ja olemaan ystäviä. Ne eivät ole kiinnostuneita palkinnoista tai itsetehostuksesta. Toivonamme on, että kun näiden palkintojen nauhoja leikataan, jopa useampia ystävyyksiä levitetään. Olkaa hyviä ja antakaa lisää huolenpitoa näistä kirjoittajista." (Suomennos mukaeltu tämän hakukoneen avulla).

No joo, hakukoneet näemmä ovat mestarikääntäjiä, mutta idea lienee selvä. En tarkistanut, kuka tämän koneen takana on, mutta on tämä ainakin parempi kuin monet lakisääteisen kodin ja pihapiirin koneiden käyttöohjeet...

Kahdeksan suomalaista blogia, joissa käyn usein? Olen vähän sellainen satunnainen matkailija, käyn joskus säännöllisesti, joskus harvemmin kylässä enkä aina jaksa tai ehdi kommentoidakaan. Silti kaikki, joiden luona käyn, ovat tämän ansainneet! Ota, ole hyvä! Erityisen mielelläni haluaisin nähdä tällä kertaa tämän prenikan Tekosyyn, Minzin, Puikkopapin, Iinuskan, Kaisan, Obeesian, Akileijan ja Kerroskiisselin blogeissa. En ehdi nyt etsimään linkkejä, sillä pitää lähteä jatkamaan iltaruoan tekoa: färssi on pian valmis ja pitää keittää kasviksia (toivottavasti ilman lasinpaloja).

Palataan asiaan!