Ihan ei pakkanen pauku nurkissa, mutta aika viileältä kymmenenkin asteen pakkanen aamulla tuntui, kun siihen ei ole tottunut. Joku kaulahuiveihin ja villamyssyyn verhoutunut , minulle tuntematon täti pissitti parhaillaan koiraansa meidän postilaatikkoa vasten. Joskus sitä ihmettelee ihmisten tapoja, etteivät kiskaise rakkiaan edes puolta metriä kauemmas. Pissaa valuva roskis ei ole kovin esteettinen näky, joten luulisi jo sen herättävän. Mutta ei, joskus jopa tutut antavat koiriensa asioida silleen kivasti naapurin roskista vasten.

Aamulla aurinko kimalsi ihanasti hangella, tai siis sillä lumirippusella mikä meillä on. Luulin, että nekin otokset olisivat jo koneella, mutta erehdyin ja toisaalta ne jalokivet harvoin kuitenkaan näkyvät kuvissa.

Tässä ollaan jo iltapäivässä ja matkalla kauppaan. Järvi on jäätynyt ja ensimmäiset luistelijat viilettivät jäällä. Ajoimme ohi valitettavan kuvaustarkoituksiin liian nopeasti, mutta tuolla jossain niitä olisi, jos näkisi.

2202448.jpg

2202452.jpg

Ehkä seuraavalla kerralla saan esiteltyä upeita auringonlaskuja, joita niitäkin on kuvattu viime päivinä. Nekin ovat vielä toisessa kamerassa.