Joo, hyvää naistenpäivää meille kaikille naisille ja naisten miehille. Tämä nyt on sarjassa lähes turhia juhlapäiviä, mutta eipä tietysti ole pahaksi onnitella ja kiitellä itseään silloin tällöin. Kiitos, sinä hyvä nainen. Jotenkin näin Eeva Kilpi yhdessä runossaan kiittelee. Tässä olotilassa ei runo nyt muistu paremmin mieleen enkä jaksa kaivaa kirjaa esiin. Kiitos nyt kumminkin!

Kas, aurinko yrittää vähän paistaa. Oman pihan pioni muistuttaa siitä, että kesä on jo piankin tulossa. Kevät ensin. Kevään lapsena herään aina itsekin keväällä henkiin.

435528.jpg

Sitähän tässä onkin hyvä odotella, henkiin heräämistä tässä flunssaisessa ja yskäisessä olossa. Mitä flunssaan yleensä tulee, niin sitä valittelee yksi jos toinenkin. Nämä ovat tänä talvena olleet hyvin sitkeitä pöpöjä. Jos ennusmerkit, siis isännän tämän päivän kunto, jotain osoittavat, niin tauti tästä aikoo vielä pahentua. Hänellä on kamala yskä, mutta kammoaa yskänlääkkeiden aromeja.

Itse taidan pian keittää mukillisen rooibos-teetä näin naistenpäivän kunniaksi. Edes teetä, kun muuten on tuo tiukka dieetti menossa. Onnekseni ei ruoka kyllä maistukaan.