Nyt on hampaat taas reilassa eikä toivottavasti vuoteen asiaa hammaslääkärin pakeille. Hammaskivet on rapsutettu ja pinnat puunattu ja fluorattu. Tänään myös aloitin pään päivittämisen henkiseltä puolelta. Kuuntelin ensinnäkin tämän, tämän, mikä sen viisubändin nimi nyt on, tämän Teräsbetonin euroviisun. Ensimmäistä kertaa, etten ihan kokonaan vaikuta sivistymättömältä ja vanhanaikaiselta, varsinkin kun bändi näköjään meni finaaliin, mistä tietysti sopii onnitella. Olen siis ajan hermolla, vaikka mies muistuttaa vähintään kerran päivässä ikääntymisestä. Heh-heh, itse on viisi vuotta vanhempi!

Toinen päivitys liittyy lukemisen alaan. Kaikkihan tietävät, että Kata Kärkkäinen muistetaan vain Playboyn keskiaukeaman mallina, vaikka hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja, kolumneja ynnä muita lehtijuttuja sekä maalannut jopa tauluja aina yksityisnäytteilyihin asti. Erityisesti kaikki tietävät, ettei häntä huolittu korkea-arvoisen Kirjailijaliiton jäseneksi, ilmeisesti edellä mainituista syistä, vaikkei muistaakseni valintakomitean jäsenistä kukaan ollut lukenut hänen kirjojaan. Tai ehkä nyt sentään joku olisi joskus pitänyt sellaista kädessään. Johan siitä voi päätellä kirjailijan laadun ja havaita kevyeksi.

Minä en koskaan elämässäni tule anomaan Kirjailijaliiton jäsenyyttä, etenkin kun pääsyvaatimuksena on useampi julkaistu kaunokirjallinen teos, joita en aio kirjoittaa. Päivitän kuitenkin tietoni tästä kirjailija Kata Kärkkäisestä eli ostin tänään hänen tuoreimman kirjansa, jonka epäilen miellyttävän minua, jahka pääsen siihen käsiksi. Luen aika tavalla ja yleensä monenlaista kirjallisuutta, mutta ns. korkeakirjalliset teokset kierrän kaukaa. Anteeksi vaan, olen niiden lukemiseen liian yksinkertainen ja tyhmä.

Uudessa riippumatossa aion lukea suurella mielihyvällä myös dekkareita ja etenkin ns. tyttöjen kirjoja, kuten Cathy Kellyä ja Enni Mustosta, joihin palaan yhä uudestaan ja uudestaan. Talvella ostin kirpparilta kasan kotimaisia klassikoita, Maila Talviota ym. Nekin aion vielä joskus lukea. Siis aion joskus lukea, ehkä seuraavan talven hämärissä...