1515315.jpg

1515316.jpg

Sinivuokkomättäät on kuvattu viikko sitten, ei kuitenkaan meidän pihasta. Meiltä löytyy tasan kolme sinivuokon kukkaa. Näiden sirkeäsilmien myötä ei muuta kuin mukavaa helatorstaita ja vapunpäivää kaikille! Eilinen sujui rattoisissa merkeissä kaksistaan oman aviomiehen kanssa. Avasimme kesäkeittiökauden eli paistoimme ulkona kesän ensimmäiset sikapossupihvit kaslerista. Musiikkipuolesta vastasivat mustarastas ja laulurastas: toinen lauloi talon toisella ja toinen toisella puolella.

Omassa pihassa nuppuja tekevät ainakin lehmus ja pihlaja, norjanangervo ja pellon laitaan itsekseen asettautunut iso narsissipehko. Myös alppikärhöissä on jo nuppuja. Keltavuokkoa on kahdessa paikassa ja nekin alkavat pian kukkia. Täydessä kukassa on toinen keltakukka eli mukulaleinikki. Suurin ilonaihe on kuitenkin hiirenkorvalla oleva koivu.

Tämä bloggausharrastukseni muuten taitaa tänään täyttää kaksi vuotta. Eikä loppua näy... Ensimmäiset postaukset tosin hävisivät, kun sähläsin alkuun pohjani kanssa, joten mahdollista voi olla että merkkipäivää vietettiinkin jo päivä, pari sitten. Tuon ylemmän kuvan varjo olen minä itte.