Oi kiitos, tällainen oli aamulla ilmestynyt blogiini, lähettäjänä  Minz eli Hiirosen emäntä.

1311575.jpg

Tämän voisi jakaa edelleen viidelle blogiystävälleen, mutta valinta tuntuu nyt liian vaikealta. Teitä on niin paljón, teitä mainioita bloggaajia, todellisia aarteita, joita käyn lähes päivittäin ja joskus moneenkin kertaan tervehtimässä! Itse saamaansa hyvää kuuluisikin jakaa eteenpäin, joten mietin vielä asiaa. Tässä vaiheessa kuitenkin kiitän saamastani huomionosoituksesta.

Jatkoa yöllä, nyt olen asiaa tarpeeksi kauan hautonut ;-)

Haluan luovuttaa saamani tunnustuksen eli tämän Ison E:n kaikille tuossa blogin oikean laidan laatikossa oleville sivuntekijöille, tutuille ja tuntemattomille. Te olette tehneet upeita pohjia - älkää lopettako! Nyt te olette tehneet valtavan työn selvittäessänne kuvien tekijänoikeuskysymyksiä ja linjanneet rohkeasti omat eettiset periaatteenne. Oikein ymmärtänyt, niin oikein ekstra-erityismaininnan ansaitsee lempipohjantekijäni Tuuliviiri, joka on monta kertaa neuvonut minuakin tyhmää. Hän on, jos olen oikein ymmärtänyt, selvitellyt tätä tekijänoikeusasiaa erityisen huolellisesi yhdessä Satukasetin kanssa.

Tässä teille kaikille ruusut  erikseen: yrittäkää kestää "asiakkaidenne" hölmöilytkin.

1313843.jpg

Tämä, kuten kaikki muutkin blogini kuvat ovat itse kuvaamiani. Varastossa on myös maisemia, auringonlaskuja, pilviä, lintuja, oravia, lehmiä, kultaista noutajaa, kukkia ja puita, vähän ruokakuviakin. Näytteet löytyvät täältä. Jos joku ottamani kuva kiinnostaa, niin kyselkää perään.