Yritän ottaa opikseni eilisestä mökötyksestä ja tänään aurinko paistaakin jo ihan oikeasti.

Sen kunniaksi ja kun kävijämittari on täälläkin raksuttanut yli 50-tonnin, niin kiitän kaikkia kävijöitä ja kommentoijia sekä onnittelen Kaisaa, Timanttia ja Tittaa. Ilmoitelkaahan yhteystietonne sähköpostiini, niin lähitulevaisuudessa voi postilaatikoissa kolahtaa. Kirjoitan tarkemmat kommenttini ja laitan linkit teidän sivuillenne (paitsi tietysti salasanan takana olevaa Timantin blogia) Varalla-blogiin, jahka kerkiän, mutta tämä näin ensi käden tietona: onnea arvonnassa menestyneille! Arvoin kolme voittajaa, koska blogejakin on kolme ja koska sain toinen toistaan häikäisevämpiä ehdotuksia siitä rakkineesta, jonka käyttötarkoitusta voi vain arvailla....

Tätäkään en aio unohtaa:

1386804.jpg

Linkki World Visionin sivuille on tuossa oikeassa sivussa.

Arvonta suoritettiin juhlallisesti Mattilan vanhan pässin toimiessa virallisena valvojana. Tästä syntyikin komea aasinsilta (tai pässinsilta) suoraan Mattilan pihaan eli tämän päivän puuhasteluuni nukketalon kimpussa.

Mattilaan rakennettiin maitolaituri. Maitotonkan, tuon epämääräisen hahmon laiturilla, tein viinilaatikon sulkijasta. Kahvatkin olivat siinäå valmiina, kylläkin ergonomisesti huonolla korkeudella. Mattilan emännällä onkin luultavasti selkävaivoja.

 

1250439202_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Samasta kapineesta jäi jäljelle osa, josta syntyy kuin itsestään kaivo. Kuva on harmillisen pimeä, vaikka otin sen ulkona "maalaamossa".

Näpertelin keittiöön kuivauskaapin, jonka ritilöistä olen erityisen ylpeä. Voi, nekään eivät näy kuvassa! Mutta eivätpä voi näkyäkään, sillä ne ovat läpinäkyvät, toisin sanoen silmätippapipeteistä näprätyt. Pipetin toisesta päästä muuten syntyi juuri sopivan kokoisia siideripulloja, jotka tosin eivät pysy pystyssä.

1250439613_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yläkaappi on tehty jostain lääkepakkauksesta, tiskipöytä aaltopahvista ja altaat lääkelevystä. Näköjään tiskipöytä ainakin vaatii vielä maalaamista. - Maalivalikoimani on vielä rajallinen. Kun en halunnut keltaista, kultaista enkä pronssista kaappia, niin oli pakko valita sininen väri. Pöydän päällinen on "teräslevyä". Huomaathan, miten komeat nupit ja saranat kaapeissa on. Samassa askartelusarjassa oli jopa pihalle sopiva pikkulintu. Se istuu varmaan tulevaisuudessa kaivon kannella.

Näin kuluikin koko iltapäivä.