Terve vaan, täällä ollaan vaikka tuntuu kuin en aikoihin olisi ehtinyt kirjoittaa. Olikohan se eilen vai peräti toissapäivänä?

Kiitos Puikkopapille suloisesta ystävänpäiväkortista! Tarkoitus oli esitellä se tässä ja nyt, mutta eipä kuvan siirtäminen onnistunut Itku , ei vielä ainakaan. Yritän uudestaan hetken päästä tai myöhemmin, mutta voin vakuuttaa että fiini on.

Päivän ainoa aikaansaannos on kirjelmä kelaan, mutta muuten ei sen kummempaa. Kaipasivat lisäselvitystä yhteen asiaan.

Pihamme on äärettömän liukas siitä huolimatta, että isäntä on ripotellut vähän hiekkaakin. Hyvin vähän, jos sallitaan sanoa. Hädin tuskin sain töpöteltyä aamupostia hakemaan ja silloinkin toinen jalka hangessa, toinen polulla.

Vaikka ei tie kaupungin puolella ole yhtään sen parempi: hiekkaa ei ole raaskittu levittää tämänkään vertaa. Ei siis ole asiaa kävelylle. Edes piikit kenkien alla eivät auttaisi nyt tällä kivikovalla jäällä. Tarttis olla luistimet ja tarttis osata luistella. Ja uskaltaa.

Yövisiitti --- onnistuihan se kortti sitten loppujen lopuksi. Olin vain tallentanut sen väärään muotoon. Tässä ja lisää ihanuuksia tuossa enkelin alapuolella olevasta linkistä taikka Pappi puikoissa Linkkikin toimii, joten kaikki hyvin. Tuli vähän väriäkin tälle ankeanharmaalle sivulle, kun en oikein mitään osannut kirjoittaakaan. Hyv´yötä nyt!