Luulin jo että vähän helpottaisi ja helpottikin. Mutta sitten tuli uusia huolia. Äsken nimittäin sain hyvin surullisen puhelun. Ei sentään - kai - toivottavasti - ole kuolinuutisista tai sen tapaisista kysymys, mutta kurjista asioista kuitenkin. En uskalla kirjoittaa enempää, jos sittenkin vaikka joku tunnistaa tai osaa yhdistellä asioita. Akku loppui ja nyt ovat puhelimet lataamossa, jotta voimme jatkaa keskustelua hetken kuluttua.

Edit: Kaikki ei varmaankaan ole hyvin, mutta ehkä se ei nyt juuri kuulu meidän perheellemme. Toivon voivani auttaa, jos apua tarvitaan. Halju tilanne menossa, mutta en voi sille mitään.

Koiran osalta näköjään kyynelet vähenevät. Siivosinkin eilen perusteellisesti, imuroin seiniä ja jalkalistoja, levitin matot lattialle. Karvaa varmaan ilmestyy vielä pitkään kaappien takaa vaikka miten yrittäisi siivota. Vanhassa talossa on noita rakosia niin seinissä kuin lattiassakin.

Mitä tulee säätilaan, niin taas on maa valkea. Tai musta-valkoinen oikeastaan. Yöllä sataa lunta, joka päivän mittaan sulaa. Tällainen kai maaliskuun kuuluukin olla. Onhan tässä edessä vielä pääsiäinen ja vappukin, jolloin perinteiden mukaan kuuluu olla vähintään räntäsadetta ilmassa.

Keräsin vähän voimia ja lähden nyt puhelimeen. Toivottavasti huominen Palmusunnuntai on parempi päivä meille kaikille.