Nyt olen ollut pari päivää ihan vetämättömissä. Uutta puhtia pitäisi jostain saada, mutta mistä? Olen kyllä lukenut, olen tehnyt käsityötä, roikkunut blogistaniassa, kävellyt koiran kanssa, mutta jotenkin tehnyt kaiken vasemmalla kädellä saamatta mitään kunnollista otetta. Mikään ei ole hullusti, päinvastoin. Kaikki on ihan oikeasti hyvin. Ei ole edes riidelty, ei oikein kinattukaan mistään. Onkohan tämä pitkään jatkunut flunssa  jotain väsypöpöä?

Mutta toisaalta ja toisaalta. Kun nyt rupean miettimään asiaa, niin onhan tässä tapahtunut. Parikin isoa asiaa on saatu eräänlaisiin päätepisteisiinsä muutaman viime viikon aikana. Ehkä ihminen tietämättäänkin jännittää menossa olevia asioita ja kun sitten tullaan pysäkille, niin jännite laukeaa? Tässä taudissakin voi olla kysymys samasta ilmiöstä, mene ja tiedä. Ja edelleen, kun pari päivää kaivelin  intensiivisesti sukujuuria, niin tuntui kuin olisi ollut töissä ennen.

900752.jpg

Lauantaina on isovanhempien päivä. Meillä siitä toivottavasti nautitaan vasta ensi viikolla, kun Lapsenlapsi tulee päiväksi mummilaan. Se on näet koulujen syyslomaviikko alkamassa.