1239482781_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itsellä on tänään ollut yhdistetty kiirastorstai ja pitkäperjantai, mutta toivottavasti pääsiäispäivä on sitäkin parempi. Päivä alkoi yllättävästi ja on ollut äärettömän raskas, yksi raskaimmista pitkään, pitkään aikaan. Myös mies sanoo samaa, joten kumpikin odotamme huomisen valkenemista ja myös pääsiäismieltä. Ei tullut mieleenkään jäädä valvomaan ja pääsiäisyön messua katsomaan.

Lapset perheineen tulevat päiväkylään ja onneksi suurin osa ruokavalmisteluistakin oli jo tehty ennen etenkin henkisesti ja vähän fyysisestikin rankkoja tapahtumia. Onneksi kauppaostoksista suurin osa oli tehty kiirastorstaina ja mies vain käväisi hakemassa maidot ja salaatit ynnä muut viime hetken tarvikkeet. Lammaspaistit ovat ollet jo eilisestä lähtien sulamassa ja odottavat uuniin pääsyä. Pääsiäisjuuston ja suklaajälkiruoan sain tänään tehtyä jossain välissä, samoin kakun. Minun piti vaihtaa vielä lakanat ja vähän siivotakin, mutta ne jäivät tekemättä. Huomenna ehdin hyvin nostaa pitkänperjantain pöytäliinan tilalle pääsiäisen valkeaan liinaan ja kantaa muutamat pääsiäistiput ja muut koristeet lasten iloksi pöytään.

Ikävistä tapahtumista ei sen enempää. Sen sanon, että nyt kaipaan rentouttavaa, hyvää unta, kuten ukkokultanikin, joka kuului jo kömpivän sänkyynsä.

Minä toivotan ihanaa pääsiäistä kaikille!