Tämä on ollut mukava synttäripäivä. Mitä vanhemmaksi tässä tulee, sitä enemmän pitää nauttia ja saa nauttia pienimmistäkin kissanristiäisistä. Mitä juhla sitten onkaan, kun tulee seuraavat tasavuodet täyteen! Tai kyllä tiedän - nautin suunnattomasti viime kerralla ja tulen nauttimaan myös ensi kerralla. Jos elää saadaan, terveenä pysytään ja Luoja suo, niin vuoden päästä juhlitaan!

Aamulla ensimmäinen onnittelu tuli lähetin tuomana: paras ystävä oli lähettänyt miehensä asialle. Sähköpostissa odottivat ensimmäiset tervehdykset, mm. kahden rakkaan ystävän muistamiset  Toista en ole tavannut - voi hyvänen aika - melkein neljäänkymmeneen vuoteen. Toivottavasti tulevana kesänä näemme. Kaikkein rakkaimpani onnitteli heti herättyään, käväisi äkkipäätä "asioilla" ja tuli kotiin tämän kanssa:

591643.jpg

Tätä merkkipäivää juhlittiin uutteran työn merkeissä. Ei ihme, että kasvihuoneen kokoamisohje käski varaamaan vähintään 8 tuntia aikaa. Emme touhunneet ihan täyttä määrää, mutta ei ole huonekaan vielä valmis. Harjaan sen sentään jo saimme ja huomenna jatketaan. Nyt nautimme harjakaisia. Isäntä toi ruusun ohella pullon rommia ja sepä taitaa maistua tuolla ulkona palelemisen ja raatamisen jälkeen. Kiitän onnitteluista: kakkukahvit tarjotaan vasta vuoden päästä!