En käsitä, mikä parina viime päivänä on väsyttänyt ihan hirveästi. Kevätaurinko, laiskuus, tuntematon pöpö vai mikä? Otin sekä eilen että tänään pienet päiväunet, jotka tekivätkin hyvää. Eilen kai oli jonkun sortin rytmihäiriö, kun oikein tunsin muljahduksen ja sitten olo koheni. Tänään tietysti odotin sitä, mutta virkosin muuten vaan. En tiedä, vähän tuntuu olevan lämpöäkin, joten jostain on kysymys. Allergiaoireetkin ehkä nostavat päätään, sillä viikko sitten silmä rähmi. Se meni ohi, mutta sain vinkin, että olisiko syypää ollut nöytäävä puuvillalanka. Voi hyvinkin olla.

Eilen virkkasin sytomyssyjä merinovillasta, yhden kokonaan ja toisen melkein valmiin kokonaan valmiiksi. Tänään on toistaiseksi syntynyt vasta nukketalon asukkaan kokoa oleva myssy, kun en viitsinyt purkaakaan tekelettä.  Nyt on esillä puuvillalanka, joten tulee tuo silmä-ärsytyskin testattua. Bambulanka ei ainakaan ole ärsyttänyt, kuten ei merinovillakaan, mutta ensimmäiset pipot olivat puuvillaa.

Myssyni ovat enemmän patalakin kuin "oikeaoppisen" myssyn näköisiä. Voisikohan niitä hienosti kutsua bareteiksi?  Näiden ei tarvitsekaan olla yhden standardin mukaisia, mutta omani ovat kaukana nettikuvien upeista käsitöistä. Ehkä minunkin myssyni kelpaavat lämmittämään jonkun päätä. Jos ei parempaakaan saa, nimittäin. Vakavasti puhuen, päähineiden tarve on suuri, kuten huomasin HUSsin myssykampanjablogista, jonne pääsee sivun oikeassa laidassa olevasta myssylinkistä. Joka tapauksessa tuntuu siltä, että mikään määrä ei ole liian suuri, joten koukut ja puikot vaan suhisemaan!