Ajatella, että minä itte sain ihka oman pohjan. On kiva huomata, miten pienistäkin asioista voi iloita täydestä sydämestään. Toissapäivänähän otin käyttöön Tuuliviirin  ainakin minun silmiini iki-ihanan Summer leaves -pohjan, joka löytyy alkuperäisenä täältä. Kun yritin vaihtaa siihen omaa vaahterakuvaani alkuperäisten vaahteranlehtien tilalle, niin taidot loppuivat, mutta Tuuliviirin Marinella ystävällisesti opasti. Vielä kerran kiitos ja syvä kumarrus.

Avasin jo itselleni salaisen uuden bloginkin harjoittelukappaleeksi, mutta kuten te, hyvät ystävät jo neuvoittekin, ei kuvan vaihto todellakaan ole vaikeaa, kun sen osaa. Heh-heh, tunnen itseni tällä hetkellä taas mummoksi-joka-oppii-uusia-temppuja. Minulla ei ole aikomustakaan laittaa tätä varsinaista Kattaustani salasanan taakse. Voin sitten sillä salablogilla temppuilla mitä hyvänsä, vaikka kokeilla erilaisten kuvien vaihtoa...Tai jos joku asia nyppii oikein kovasti, niin jurputtaa siellä vapaammin kuin julkisilla sivuilla.

Mummolla on ollut tänään muutakin hikeä nostattavaa toimintaa. Lapsenlapsi muistutti iltapäivällä synttärilahjakortista, jolla piti käydä tällä viikolla ostamassa pleikkaan uusi peli. Niin me sitten äsken ravattiin yhdessä pelikauppaan ostoksille. Lapsi arvattavasti ennakoi sateista viikonloppua, ja ihan viisaasti ajatteleekin.

- Kas, taisin napsauttaa äsken väärää nappia. Ei ollut vielä tarkoitus julkaista tätä, vaan ihailla vasta hienoa lay-outia esikatselussa, mutta meniköhän tekstit jo avaruuteen? Jatkan kuitenkin vielä hetken kirjoittelua ennen kuin lähden pistämään saunaa lämpiämään ja lähettämään miestä harkkoihinsa ja samalla viettämään iltaa syyskauden avajaisten merkeissä. Itselleni varasin illaksi valkkaripullon, jos vaikka menee ukolla myöhäänkin. Kun mies ei muutenkaan harrasta saunomista, niin yksinäiset illat sopivat oikein hyvin tällaiselle saunamaijalle. Koirakaan ei tule saunaan, vaikka on oppinut sietämään suihkutusta. Sateestakin se haluaa äkkiä sisälle, vaikka on vesilintuja noutavaa laatua.

Tälle päivälle ennustettiin ukonilmaa, mutta ehkä se ohitti meidät kokonaan tällä kertaa tai mahdollisesti kulki tätä kautta jo yöllä. Aamulla oli kyllä aika märän tuntuista, mutta vesimittariin en ole muistanut katsoa. Mikähän nyt on ilman suhteellinen kosteus? Varmaan noin sata prosenttia, kun aurinkokin paistaa kostean utuverhon takaa.