Satuin katsomaan ulos ikkunasta puolen päivän aikoihin. Ihania, kuuraisia maisemia, joista tässä kaksi näytettä:

2129442.jpg

2129441.jpg

Onneksi kuvasin puut heti, sillä nyt ei aurinko paista, vaan maailma on harmaa, sellainen kuin koko kuukauden olemme tottuneet näkemään.

Harmaata apeutta on talossakin. Miehen kunto ei ole hyvä ja jos meidän isäntä tämän sanoo ääneen, niin silloin on syytä olla huolissaan. Olen itse syönyt jo monta vuotta mm. verenpainelääkkeitä, mutta miehelle tämä tilanne on uusi. Hän lähtikin juuri tilaamaan lääkärinaikaa. Hän on käynyt tutkimuksissa koko syksyn ja saanut lääkitystäkin, mutta mahdollisesti nykyinen astmalääke ei ole sopiva. Kun hän on ollut jo vuosikaudet selkänsä takia sairaeläkkeellä, niin kyllä kivut ja säryt ovat tuttuja. Nyt on kuitenkin kysymys jostain muusta. Verenpaine on yhtäkkiä lähes tähtitieteellisen korkea ja väsymys vain pahenee. Sydäntä on jo tutkittu, mutta erikoislääkärin ajan piti olla tulossa vasta joskus keväälle. Ehkä se nyt aikaistuu. Enkeleitä tarvitaan.

Vaihdoin uuden enkelikuvan tuohon sivulaatikkoon. Enkeli on sama, Puikkopapin ihana "pikku enkeli piikkopaita". Lisäsin linkin myös hänen sivuilleen. Aikaisemmin jo piti tehdä se, mutta unohdin.