Perustin arvonnan eikä kukaan ota osaa .  Toivottavasti joku rohkea uskaltaa jättää tännekin kommenttinsa, joohan? Tai ota nyt osaa edes Wilhelmiinan Kotiliesi-blogin arvontaan. Siellä ainakin on luvassa tosi suloinen palkinto.

Omasta palkinnostani en mene sanomaan mitään, kun en vielä tiedä mikä se on. Lupaan kyllä, että 60.000:n kävijän rajalle tai lähimmäksi osuva saa ainakin minun mielestäni omansa näköisen palkinnon.  Pienen ja vaatimattoman, mutta sinänsä arvokkaan, !!!

Pakkasin jo eilen joululahjoja ja tänään jatkan, nimittäin samojen pakettien koristelua. Osa  jäi niin tökön näköisiksi, että ostin tänään kiireesti muutaman joulupukkitarran lisäsomisteiksi. Ajattelin viedä jo lahjapaketit  joulupukin säkkiin rappusten alle valmiiksi, jotta pääsen vähitellen rakentamaan nukketaloon jouluseimeä ynnä muuta suunnitelmissa olevaa. Se "ynnä muuta" on jonkinlainen joulupukin paja, joten paketit ovat menossa ihan oikeaan paikkaan säilytykseen. Samalla saan raivattua yläkertaan tilaa sekä uutta nukketaloa että  "puusepänverstastani" varten. Rakennusmateriaaleja ainakin on nyt ensi hätään riittävästi valmiina, mutta minä vain en saa itsestäni mitään irti. Onkohan se tämä pimeys?