Sain jo monta päivää sitten harvinaisen hauskan haasteen, vaikken ole saanut aikaisemmin vastattua siihen. Piti kirjoittaa hyvä uutinen.

Minut haastoi ObeesiaUutiskuva on siellä hänen blogissaan Hellällä palavalla sydämellä

"Yllätyssolisti

- Melukylän Humpparorkesterin eilisessä puistokonsertissa esiintyi yllätyssolisti, kertoi lehdellemme kapellimestari Olof Mölkkynen (kuvassa oikealla). Soittokunnan laulusolisti oli jäänyt äkillisen sairastumisen takia saapumatta, mutta tilanteen pelasti komeaääninen kukko.

Soittokunta esitti bravuuriaan, Irja-humppaa, jolloin paikalle tepasteli kirjava kukko. Se ryhtyi heti kiekumaan humpan tahdissa. Yllätyssolisti sai yleisöltä komeat aplodit ja olisi varmasti jatkanutkin hyvin alkanutta uraansa. Konsertti kuitenkin keskeytyi, kun paikalle saapui kukon isäntä, maanviljelijä Ollikainen. Kukko ehti lentää läheiseen koivuun, josta isäntä sai maaniteltua karkulaisen kainaloonsa. "

Minä haastan Haavin IinesJ:n, Doriksen, Kerroskiisselin Anitan, Papin puikoissa ja Hellumarjan. Tässä on oma uutiskuvani ja ohjeet alla1

Uutiskuvahaasteen ohjeet:
1) Kirjoita kuvasta hyvä uutinen ja julkaise se. Jollei huvita, niin haasta toki joku sijaiseksesi. 2) Valitse jokin omista kuvistasi uudeksi haastekuvaksi. 3) Julkaise kuvasi ja haasta muita. 4) Tämä on leikkiä.