Meillä on menossa Suuret ihmisten ja talon hoito- ja huoltoviikot. Ei sentään tehdä suursiivousta, jota kylläkin pitäisi tomerasti ruveta suorittamaan (vaikka hampaat irvessä), mutta kaikenlaista muuta. On ollut männä-viikolla ja lisää tulevalla: autonhuoltoa, lääkäriä, kampaajaa, mammografiaa, erilaista isompaa ja pienempää pihapuuhaa ynnä muuta sellaista. Pari päivää sitten kävin permiksessä ja tänään sain tilattua gynekologin. Virike tai siis muistutus tuli, kun posti toi mammografia-kutsun, joka ehkä on jo minulle viimeinen yhteiskunnan kustantama.

Pihahommia onkin pian aika tehdä tosissaan, mutta toistaiseksi vain ihailemme komeaa ruskaa ympärillämme. Tämä on vanha kuva, sillä tämän syksyn värejä en oikein kunnolla ole onnistunut vangitsemaan kameralle. Jos aurinko paistaa viikonloppuna, niin ehkä otamme kamerat ja lähdemme "kuvausmatkalle". Värit ovat tosi komeat, varsinkin punaista on valtavasti.

Pikkujuttujen lisäksi meillä häärätään muutamien isompienkin parissa, sellaisten joista ei ole aihetta enempää laverrella, mutta jotka kuuluvat hyvien asioiden osastoon. Sinänsä harmillista, että kun on avoin blogi, ei sentään ihan kaikkea voi julistaa tiedoksi. Tosin tämä "suuri salaisuus" ei taatusti ketään kiinnostaisikiaan, ei ole tulossa häitä eikä ristiäisiä eikä muutenkaan mitään raflaavaa.

Edes lukemiseen tai  nukkekodin rakentamiseen ei nyt ole ollut aikaa. Mutta sukankudin sentään on koko ajan käsillä. Paras onkin neuloa nyt niin kauan kun on into päällä... Sukkasato on karttunut tällä viikolla kahdella sukkaparilla ja kolmas on pian kärkikavennuksissa. Harmi vain, että tästä viimeisestä tulee sukka yksijalkaiselle vauvalle, pahaa pelkään. Tilasin tosin äsken Novitalta ison paketin poistolankoja ja -värejä ja samaan kuormaan Bambinoa myös.

Katsotaan nyt sitten, mitä muista langoista syntyy, riippuu vähän väriestäkin onko ne onnistuneita vai jäävätkö sukkalangaksi. Nyt ainakin aion urakoida hyväntekeväisyysvillasukkia entisistä vanhoista langoista. Kunhan saan vauvansukat valmiiksi ja ehkä sen yhden nukkekodin peiton, jonka lupasin tehdä. Suunnitteilla on jo! 

Mukavaa ja aurinkoista viikonvaihdetta!