Minun piti kirjoittaa vähän enemmänkin, mutta nyt tuli kiire. Ruokavieras on tulossa ja pitäisi olla jo keittiöpuuhissa tai ainakin levittämässä lakanoita narulle. Tietysti nyt, kun pesukone on hurissut koko päivän, lupailee sadetutka sadetta. Ilman tutkaakin sen voi nähdä, että pyykit on paras ripustaa sisälle.

Palataan asiaan paremmalla ajalla, mutta mukavaa viikonloppua, satoi tai paistoi!  ... ja kas, palasinkin vielä yöllä koneelle.

Tämä siis oli jutun etupää...

1246745642_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja nyt seuraa tietysti takapää:

1246745736_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Etupää yksin ei vie lihaa eteenpäin, jos ei takapääkää.

Ruokavieraamme kävi ja vietimme rattoisan illan. Nämä kuvat muuten tavallaan liittyvät muutenkin kuin symbolisesti vieraaseenne, tai siis tuttuumme, tarkemmin sanottuna Kuopukseen.

Söimme tukevasti ja paljon! Uusia perunoita (turhan isoja Timoja) tillin ja tietysti voisilmän sekä sinappisilakoiden (purkista, hyviä) kanssa, uunissa paistettua porsaanfileetä (tarjouksesta, lihatehtaan marinadi kaavittiin etukäteen tarkkaan pois), uunijuureksia (valmiina kaupasta) ja tuoresalaattia höystettynä belsamiviinietikalla ja rypsiöljyllätujauksella, tomaateilla ja chevrés-juustolla (basilika unohtui tiskipöydälle). Jälkiruoksi oli valkosuklaajäätelöa ja mansikoita. Ruokaa jäikin, joten syömme huomenissa samaa, vaikka pakkasinkin lapselle kassillisen ruokaa evääksi.

On se vaan tylsää, kun marinoitu possun filee maksoi tarjouksessa 7,99 ja vieressä marinoimaton 12 ja risat. Tietenkin ostimme marinoitua ja pesin litkut pois päältä. Marinointi lisää painoa ja lisää myyntiakaa, arvelisin, mutta hyvältä se maistui kaikesta huolimatta.

Vettä ei sitten satanutkaan kuin muutama tippa. Hain kylpypyyhkeet sisälle, vaikkeivät ne ihan kuivia olleetkaan. Seuraavan koneellisen ripustin suosiolla sisälle pesuhuoneen naruille.

Mutta nyt nukkumaan, paitsi että ehkä vielä pieni blogikierros on tehtävänä. Käykääpä tekin ja jättäkää kommentti!