Melkein lisäsin tähän kaksi kuvaa arvuuttaakseni mistä niissä on kysymys. Onnistuin piilottamaan toisen kuvan niin hyvin, etten löydä sitä itsekään. Kävimme ostamassa pätkän kirjahyllyä, tarkemmin sanottuna osia, joista pian muotoutuu noin kaksi metriä leveyttä ja kaksi korkeutta. Siis kuva oli mainituista hyllynosista. En nyt viitsi joka kerta mainostaa hyllymerkkiämme, mutta tätä samaa me kumpikin olemme harrastaneet, mies arviolta 40 vuotta ja minä suunnilleen yhtä kauan.

Tässä se varsinainen kuva-arvoitus. En tarkoita kuvassa olevaa järveä enkä jäätä enkä auringonlaskun kultaamaa taivastakaan. Tarkoitus oli kuvata purjeen kanssa viilettävä kansalainen, mutta sehän ei tietenkään onnistunut, kun me huristimme autolla toiseen suuntaan ja miekkonen purjeineen ilmeisesti vastakkaiseen suuntaan.

Kun kuva on otettu auton ikkunasta, niin mukaan pääsi myös mieheni nenä.  Valökuvausta harrastava herra mieheni inhoaa itse valokuviin joutumista, mutta näin tässä siis kävi. Kuvaa ei tarvinnut kuin ihan vähän rajata toisesta laidasta: poistin muutaman liikennemerkin tarpeettomina.

Julistan täten myös kilpailun:

Joka osuu lähimmäksi laskurin seuraavaa tasalukua, ilmoittautukoon kommenteissa ja lähettäköön nimensä ja osoitteensa sähköpostiini! Huom! kilpailun vaikeuttamiseksi mahdollisesti lasken yhteen molempien blogieni kävijämäärät tai sitten en laske. Tavoite on kuitenkin 40.000 kävijän rajan rikkimeno ja pätkä vesijohtoa. Se ei kuitenkaan ole palkinto, vaan ehkä jotain pikkuista tupsahtaa postilaatikkoon.