Kun lupasin jatkaa vielä tänään kirjoittamista, niin totta kai jatkankin. Teema ei vaan millään sovi aamuisen historia-meemin kanssa. Ensinnäkin pistän vahingon kiertämään, sillä nauraa hihittelin äskeisellä kierroksellani maha kippurassa, kun löysin Mihannalta ihan uskomattoman linkkivinkin. Mene itse katsomaan, mitä sieltä löytyy! Olisi kiva tietää, ketkä blogia pitävät, olisko mahdollisesti joku opiskelijaporukka?

Tähän teemaan sopii jatkoksi ruokajuttu eli meidän huushollin kahden päivän ruokalista. Meillä tarjottiin eilen uunissa paistettua kirjolohta, höyrytettyjä vihanneksia ja vihersalaattia. Menyyssä ei sinänsä ole mitään kummallista, mutta kirjolohifilee vain oli oikein harvinaisen hyvän makuista. Kuvaa en tietenkään muistanut ottaa eilen ja kun tänään tarkastelin kalaa, niin se ei todellakaan ollut kuvauksellisen näköinen vuoassaan.

Kynin kalasta ensin sen verran ruotoja irti, kuin kohtuudella lähti. Ripsottelin sitten fileen päälle vähän limettimehua, suolaa ja mustapippuria ja peitin  sen Valion maustetulla creme fraichella (chili-mango -mausteisella). Jotenkin maut osuivat harvinaisen hyvin kohdalleen. Piti oikein miettiä, panenko tämän kategoriaan Arkiruokaa vaiko Pyhäruokaa. Mutta vaikka kala olikin maukasta, jäi sitä kuitenkin sen verran, että sillä ruokimme itsemme vielä tänään. Eilenhän meitä oli kolme pöydässä, kun Toinen tytär oli kutsuttu syömään.

Myös vihanneksia jäi eilen vähän (se oli jokin valmis pakastesekoitus, jossa oli kaikenlaista, ainakin kukka- ja parsakaalia sekä paprikaa ja  jota täydensin vielä toisella pussillisella kukkakaalia ja parsakaalia). Isäntä toi tänään kaupasta lisää vihanneksia ja näillä nyt sitten aiomme hyvin ravita itsemme tänä iltana.