Kirjoitin äsken jo pitkän tarinan, jonka itse deletoin. Yleensähän tässä on käynyt niin, että vuodatus pitää huolen siitä lajista. Nyt ei tekstiä tunnu tulevan ja sekin vähä, mitä tuli, oli lähinnä roskistavaraa. Inspiraatio puuttui!

Ehkä sittenkin kahden blogin ylläpito on liian raskasta, kuten moni on arvellutkin. Vuodatuskin temppuili päivällä. Niinko tässäkin tapauksessa, että kun yrittäjä on vetänyt itsensä piippuun, on luovuttanut ohjakset isolle puulaakille? Byrokratia kasvaa, palvelut vähenevät? Niin tai näin, mutta harvinaisen takkuista tämä on viime päivinä ollut. Ja takkuaminen jatkuu, voi hittolainen!

Sain pitkän päiväkävelyn saaliiksi muutaman kivan kuvan maisemista ja ohikulkijoista, mm. reippaasta ponitytöstä ja parista naapurin pikkukoirasta. Kuvat vaativat vielä jatkojalostusta ennen tänne pääsemistään. Jos nyt yleensä pääsevätkään. Joka tapauksessa kävely teki erittäin hyvää, vaikka tällä kertaa vihottelija ei ollut lonkka eikä polvi, kuten tavallisesti, vaan tällä kertaa ristiselkä.

Inspiraatiosta ei nyt näy jälkeäkään, joten taidan lähteä pienelle blogikierrokselle ja sitten saunaan. Heps kukkuu, kaikille mukavaa viikonloppua!