Huomasin, että kolmen kymppitonnin kävijäraja lähenee. Mitä pikemmin se napsahtaa poikki, sitä äkimmin ostan pätkän vesiputkea World Vision -järjestön kautta Afrikkaan. Tuossa sivulaatikossa on tietoa lisää. Sinä, joka osut oleman tasan kävijä numero 30.000, ilmoittaudu!

Kiltti koiravainaa on tässä ikiomassa kampanjassani ihan tarkoituksella symbolina. Kummassakin kuvassa koira on vielä hyvin hengissä =D. Tämä siis toimii niin, että sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin rampata ahkerasti täällä Villiviinin blogissa. Asetan itselleni  kävijätavoitteen ja keksin hyvän avustuskohteen. Kun  tavoite on saavutettu, lähetän kohteelle ihan itse harkitsemani rahasumman tai ostan esimerkiksi muutaman kanan, puun, koulutarvikkeita, osallistun kaivon rakentamiseen tms. Mitä milloinkin.

1026249.jpg

Kun ekan rajan täyttyessä lähetin vähän rahaa Yhteisvastuukeräykseen, tilasin samalla itselleni ja juuri niihin aikoihin kuolleen koiran muistoksi rukousnauhan vai liekö kännykkäkoru tai jotain. Minulle sen katseleminen ja hiplaaminen muistuttaa aina yhtä paljon uskollisesta rakkaudesta. Katselenkin korua joka päivä, sillä se killuttelee tässä työlamppuni varressa. Pelkkä hiplaaminen tuntuu mukavalta. Varsinaisesti rukousnauhana en ole oppinut sitä, kuten en muitakaan talosta löytyviä r-nauhoja käyttämään. Joku varmaan saakin rukousnauhasta itselleen apua tai tukea, eihän siinä mitään - hyvä niin.

1386801.jpg

Seuraava hyvää tekevä kohde on tosiaan vielä miettimättä. Saa ehdottaa ja toivoisinkin, että ehdotuksia suorastaan satelisi kommentteihin!  Vaikka kuntavaalit lähestyvät, niin vaalikampanjoiden rahoittajaksi en kuitenkaan rupea, hehe-hee, vaikka avustus miten tekisi hyvää köyhälle ehdokaspoloiselle!

Epäselvyyksien välttämiseksi: en etsi glooriaa itselleni ja pieni lahjani menee eteenpäin ihan omalla nimelläni, ei Villiviininä. Euromäärältään se on esimerkiksi tämmöiselle eläkemuorille sopivaa kaliiberia ja määrän päätän minä itte. Olen sitä mieltä, että meillä Suomessa useimmilla ihmisillä on varaa auttaa hätää kärsiviä eli panisitko sinäkin hyvän kiertämään?! Idea ei suinkaan ole itse keksimäni, muistaakseni se on aaltoja-blogin Meriltä napattu. Ota Meri koppi!