Kamera toimii ja kuvia on siirretty. Käytiin eilen kuvakaupassa, josta kamerakin on kotoisin. Siellä kauppias ihmetteli silmät pyöreinä, että eikös meillä ole älytty käyttää sellaista vekotinta kuin kortinlukijaa? No ei, kun kukaan ei ole tullut sellaisesta maininneeksi, vaan on neuvonut pistämään piuhat kameraan ja tietokoneeseen, jolloin hupsis, kuvat siirtyvät.

Laite maksoi 29 euroa ja näyttää toimittavan asiansa. Tai siirsi ainakin yhden kerran kuvia, kuten näkyy. Sanoo hän vähän happamana.

1197154.jpg

Kuva on tältä aamulta. Risteävät jäljet ovat tietysti meidän koiran ja tänä talvena ensimmäiset puumerkkinsä jättäneen pihajäniksen jäljet. Ruokinta-aika aloitetaan aina vasta lumien tultua, mutta edellisenä yönä eivät puput vielä tulleet paikalle ilmeisesti lumipyryn takia. Lumitöitä oli ollut tosin tällekin päivälle. Kuva on parin päivän takaa, sillä meillä ei onneksi ryhdytä aamupimeällä lumitöihin. Tosin sekin vaihe on koettu mm. silloin kun lähdin joka aamu ajelemaan kohti Helsinkiä. Asuin silloin kaupungin Ö-luokkaan luokitteleman kujasen varrella eli läheskään aina ei aura-auto ehtinyt paikalle ennen iltaa. Naapurin kanssa lapioitiin joskus tietä juuri sen verran että päästiin töihin.

1197150.jpg