Kiitos kommenteistanne! Tässä on eletty muutama aika kenkku päivä ja huonosti nukuttu yö, mutta nyt asian pitäisi olla kunnossa. Tarkistan sen vielä maanantaina laskun lähettäjältä.

Ikävä kyllä, riidatta ei asiasta selvitty eikä ilmeisesti ilman kaveruuden loppumista. Tätä en olisi uskonut tuosta avioparista, en ainakaan sympaattisesta miehestä, joka joutui ilmeisesti aika ikävään välikäteen itsekin. Mutta laskut on silti maksettava.

Toinen juttu, mihin varauduin, oli ruveta kirjoittamaan tätä blogia omalla nimellä ja ainakin tätä kautta tuomaan asia edes nimellisesti julki. Olisi sekin pikkiriikkisen helpottanut omaa pahaa oloani, kostonhimoinen, mutta oikeudentuntoinen ihminen kun olen. Olkoon nyt toistaiseksi tekemättä, niin saavat nämäkin yhteiskunnan tukipylväät nukkua yönsä rauhassa.

Kuten näkyy, Viveca sai nyt kuitenkin mennä.  .  Mutta sen vielä sanon, että tekemäni valokuvakirja oli kaunein koskaan tekemäni. Myös painos yliti kaikki aikaisemmat: 10 kpl. Siksi laskustakin oli pakko riidellä. Asian käsittely päättyy tähän.