Tässä muutamia pieniä käsitöitä, jotka näpersin pari päivää sitten nukketalo Mattilaan. Vasta kamerasta katsottuna huomasin, että värivalinnat eivät ole parhaat mahdolliset , mutta antaa olla. Katsotaan tilanne uudestaan sitten kun olen saanut uuden nukketaloni aihion. Ehkä nämä kapineet löytävätkin kokonaan uuden kodin. Nyt kun sain palautettua ryijytekniikan mieleeni, niin voin äkkiä tekaista uudenkin ryijyn seinälle.

Ryijyt on tehty oikeista ryijylangoista, joita jäi aikaisemmin kirjailemastani  tyynystä. Pohjakangas oli kapea pellavakankaan pala, josta joskus kaavailin tarjottimen kannatinta. Ehdin pistellä muutaman porkkanan ja muutaman muun kasviksen ja niistä syntyi pari kapeaa kesämattoa. Porkkanamatto on keittiössä..

Makuuhuoneen ryijymaton nukat on leikkaamatta, sillä mietin vielä käyttökohdetta. Ehkä tästäkin tulee myöhemmin seinäryijy.

Tuhersin sängyn päätyyn väriä kynsilakkapullosta eikä se todellakaan näytä hyvältä. Sänky, kuten muutkin vanhat määpelit odottavat vielä remonttia, mutta kun kynnet syyhyäisivät vähän isommalla mittakaavalla tehtävien huonekalujen kimppuun. En kuitenkaan uskalla ruveta tekemään mitään ennen kuin näen uuden talon "elävänä" edessäni.