Eilen näköjään fonttikoko vaihteli ihan niin kuin halusi. Toivottavasti tämä nyt onnistuu paremmin ja saan ainakin eilisen tekstin pois silmistä. Yritin korjatakin sitä, mutta ei suostunut korjaantumaan. No, ei se mitään. Uusi päivä, uudet kujeet. Äsken Vuodatus tai oma koneeni vähän kujeilikin ja säikäytti minut, kun kirjoitin kommentteja. Nimittäin näytti siltä kuin koko blogissa olisi vain taustakuva jäljellä. Ah, mikä korvaamaton vahinko olisikaan syntynyt, jos kaikki kuolemattomat ajatukseni lentelisivät pelkästään ulkoavaruudessa!

Tässä on meidän reipas ja kiltti koiratätösemme. Hän (tai yleensä sanon kyllä "se", kuten tosin useimmiten ihmisistäkin) on jo kymmenvuotias. Seikan noteerasi vakuutusyhtiökin, kun poisti koiruuden listoiltaan. Edellinen koira rupesi sairastamaan heti, kun vakuutus oli päättynyt, mutta toivottavasti tällä on monta tervettä vuotta vielä edessä.

1026249.jpg

Ystävämme on onneksi ollut aika terve. Muutama vuosi sitten se oli kohdunpoistoleikkauksessa. Nyt menossa on jatkuva lääkitys pissavaivoihin, mutta muita sairauksia ei onneksi ole. Tietysti näitä vanhenemisen vaivoja tulee, kuten meille kaikille. Etenkään kesähelteellä emme tee kovin pitkiä kävelylenkkejä, kun se selvästi tuntuu meillä molemmilla nivelissä. Oikein kuumina päivinä mukana on myös vesipullo ja kippo, sillä vaikka tämä onkin fiksu koira, niin ei sentään niin lahjakas että osaisi pullonsuusta juoda.