Tämä on Elegian tekemä pohja. En saaanut aikaiseksi, itse asiassa jaksanut laittaa nappia, mutta korjaan tapani jahka tulen tänne uudestaan. Kiertelin sen verran muissa blogeissa, että ns. aika loppuu kesken... Katso kuitenkin Varalla-blogistani, todennäköinen ratkaisu arvoitukseen eli siihen minkä ainakin tällä tietämyksellä arvelen sen mystisen värkin olevan, jota teillä arvuuttelin.

Vaihdoin kuosia molempiin blogeihin. Kun en siedä mustaa enkä harmaata väriä ja melkein yhtä vähän ruskeaa, niin beessit ja ruskeat sävyt istuvatkin oikein hyvin hetken mielentilaaani. Vaihto tapahtui hyvästä syystä, mutta ei toivottavasti ole pitkäaikainen, vaikka nämä ovatkin ihan kivoja pohjia. Sinänsä.

Kukaan ei ole kuollut, ketään ei ole viety sairaalaan eikä muutenkaan ole ilmennyt uusia vaivoja kenellekään. Miehen lääkitys tosin ei vieläkään ole kohdallaan ja minä keksin, että omat vaivani kenties johtuvat ylenpalttisista pujokasvustoista lähimaisemissa, kun kerran olen todistetusti allerginen. Ne eivät ole kuitenkaan sen tason ongelmia, että olisivat vielä saaneet mieltäni näin alas. Kyseessä on aika paljon isompi juttu. Sain melkein niin pahoja uutisia kuin vain voi olla. Asia ei koske meidän perhettämme - ja silti koskettaa. Ei kai tässä muuta voi kuin toivoa parasta ja muistaa laittaa tassua ristiin.