Maistuisko kahvit? On näet aihetta pieneen juhlaan, sillä ihan näinä päivinä tämä blogi täyttää vuoden. Ihan tarkkaa aloituspäivämäärää en muista, sillä sähläsin aluksi pohjien kanssa ja oppimattomuuttani ensimmäiset kirjoitukset lensivät sananmukaisesti taivaan tuuliin. Muistaakseni en hävittänyt mitään unohtumatonta, joten siellä liihottakoot, ulkoavaruudessa.

Sitä varmaan alkuun perustelin, miksi Villiviini pitää Vivecan blogia. No siksi, kun en saanut Villiviiniä rekisteröityä blogin nimeksi ja jotain oli keksittävä. Nimimerkiksi taas olin päättänyt ottaa tämän Villiviinin. Se puolestaan osoitti silloin suurta mielikuvituksen puutetta, muut miettimäni nimet näet oli jo joku muu ottanut itselleen. Olen kuitenkin ollut tähän sen takia tyytyväinen, että voin katsella miten villiviini elää suoraan ikkunani takana. Joskus oksilla hyppelee utelias orava, joskus talitintti.

Kahvin kanssa tarjoan lohivoileipäkakkua ja kahta lajia täytekakkua, vadelma-kermakakkua ja sacherkakkua. Sacher on gluteenitonta ja kermakakku laktoositonta. Kuva on ihan itseni ottama.

522370.jpg

Tuli pitkä puhelu, joten nyt tämä kirjoittaminen muuttui yhden sormen taiteiluksi. Eli ei muuta kuin kahvittelemaan!